vackra ord och fina tankar

Imorgon är det slutet på något gammalt och början på något nytt. Längtar som galen och blir helt susig i huvudet när jag tänker på att det snart är januari och livet börjar på något sätt om på nytt. Delar med mig av kanske världens finaste video och hoppas på att 2012 blir det bästa året någonsin.

av det vackraste på jorden så är du nummer 1

Idag fick jag världens finaste brev från andra sidan jorden. Den var full av små galaxer och fina ord och mitt hjärta fladdrade som galet under några sekunder. Tack Ida världens bästa, jag saknar dig något otroligt och jag hoppas du har det underbart där borta.

längtar som galen till julafton och önskar att jag vore lika snygg som alla snygga


jag tror vi ljög fast vi sa att det var sant

Hittade en helt underbar bild som fick mitt hjärta att hoppa över ett skutt och alla fjärilar i världen att bosätta sig i min mage. Just för tillfället sitter jag mest och fryser och önskar iväg mig till New York.

Bild: weheartit


god damn your beautiful

Känner mig lite ensam och övergiven såhär en lördagskväll. Spenderade eftermiddagen med min farfar, underbaring. Nu letar jag febrilt i skafferiet efter saker att äta och laddar hem olika kärleksfilmer för att spola igenom till hollywoodscenerna. Snälla ge mig någon att spendera tid med, denna tristess tar död på mig.

so come outside and we can watch the sky

Ikväll ska jag måla naglar, prata strunt med en av världens vackraste själar och sedan gå hem i mörkret. Låter som en ganska lagomt perfekt kväll. Sådär lagomt lycklig.

Bilder: weheartit

RSS 2.0